Fethullah Gülen Öldü, Yahudi Mezarlığına Gömüldü

Ünlü İlahiyatçıdan Bomba İddia: Fethullah Gülen Öldü, Yahudi Mezarlığına Gömüldü

Fethullah Gülen Öldü, Yahudi Mezarlığına Gömüldü
Fethullah Gülen Öldü, Yahudi Mezarlığına Gömüldü
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü belirten İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, "Yoksa bizim polislerimiz onu Türkiye'ye getirecekti" ifadesini kullandı.
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fethullah Gülen ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Verdiği bir röportajda FETÖ lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü belirten Akşit, "Gizli şeyleri söyletiyorsun bana. FETÖ öldürüldü, sağ değil. Yaşamıyor şu anda. Mezarı da Yahudi mezarlığında" dedi.

"ÖLMESEYDİ BİZİM POLİSİMİZ GETİRECEKTİ"

Emniyet kaynaklarının Fethullah Gülen'in öldüğünü bildiğini belirten Akşit, "Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye... Şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığına gömüldü. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu, gitti." ifadelerini kullandı.

AKŞİT, FETÖ TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORDU

Fethullah Gülen ile yaptığı mücadeleler ile tanınan bir isim olan Akşit geçtiğimiz günlerde, FETÖ tarafından öldürülmek istendiğini açıklamıştı.

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fethullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski