Fenerbahçe'den son dakika transferi

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe'den son dakika transferi
Fenerbahçe'den son dakika transferi
Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri... Rotasını Juventuslu Mandzukic'e çeviren Fenerbahçe, yıldız golcüyü ezeli rakibinin elinden kaparak transfer bombasını patlatmak istiyor. Öte yandan Damien Comolli’nin Chelsea ile Kurt Zouma için yaptığı görüşmede sürpriz gelişme yaşandı. Sarri’nin kadroda düşünmediği yıldız orta saha oyuncusu Tiemoue Bakayoko'nun Fenerbahçe’ye önerildiği öğrenildi

MANDZUKİC BOMBASI 

Hem Bas Dost hem de menajerinin yüksek ücret istemesi, Fenerbahçe'nin forvet transferinde rotayı başka isimlere çevirmesine neden oldu. Sarı-Lacivertliler, Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan'ın yıldız golcüsü Mario Mandzukic'i kadrosuna katmanın peşinde. 
Kanarya'nın patronu Ali Koç, ikili ilişkilerinin hayli iyi olduğu Juventus'la görüşmelere başladı. Fenerbahçe'nin patronu, bu transfer için temaslarını bizzat yürütüyor.
Beşiktaş da uzun zamandır Mandzukic'i renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe'de hedef hem ezeli rakibine büyük bir transfer çalımı atmak hem de yeni sezon öncesinde bu yıldız takviyesiyle taraftarın gönlünü fethetmek. 
Kanarya'nın başkanı Ali Koç, Ronaldo'nun Juventus'a gelmesinin ardından ikinci plana düşen Hırvat forveti ikna etmek üzere. Şimdi tüm iş Juventus'un Mandzukic'e izin vermesine kaldı. (AMK Spor)

CHELSEA, FENERBAHÇE'YE ÖNERDİ 

Fenerbahçe, transfer listesinde bulunan Kurt Zouma’nın kiralanması için çalışmaları yürütüyor. Damien Comolli’nin Chelsea’li yetkililerle başarılı savunmacı için yaptığı görüşmede, sürpriz bir isim ön plana çıktı: Tiemoue Bakayoko..

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski