Akrabası kadını öldüren hamile kadın cinayeti anlattı

Akrabası kadını öldüren hamile kadın cinayeti anlattı

Akrabası kadını öldüren hamile kadın cinayeti anlattı
Akrabası kadını öldüren hamile kadın cinayeti anlattı
Trabzon'da kocasını kıskandığı akrabası Gülsün Taşkın'ı bıçaklayarak öldüren Emine T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 aylık hamile olduğu belirtilen Emine T. emniyetteki ifadesinde "Beni eşimden ayırmak için ölümle tehdit ediyordu. Bu nedenle psikolojik ilaçlar kullanıyorum. 2 ay önce hamile kaldığımı öğrenince ilaçları kestim. Konuşmak için sabah namazını kıldım, evden çıkıp işyerine gittim. Bana gülünce sinirlendim. Bıçağımı çıkarıp yan tarafına salladım" dedi.
Enis Yıldırım'ın haberine göre, Çarşı Mahallesi'nde güzellik merkezi işleten akrabası Gülsün Taşkın'ı (41) işyerinin önünde bıçaklayarak öldüren 4 çocuk annesi Emine T. (43) cinayetin ardından kaçarken bayıldı. Polis tarafından yakalanan Emine T. emniyetteki ifadesinde cinayetin nedenini anlattı. Enis Yıldırım'ın haberine göre Emine T.'nin ifadesinde "Gülsün'ün 10 yıldır eşimde gözü vardı. Eşime gençlik yıllarında aşıktı ama eşim ona yüz vermedi. Bir yıl önce de de eşinden boşandı" dediği öğrenildi.  

HAMİLE KALINCA İLAÇLARINI KESMİŞ

Yuvasını kurtarmak için hamile kaldığını söyleyen Emine T., "Beni eşimden ayırmak için ölümle tehdit ediyordu. Yakınlarım bile eşimin onunla evlenmesini istiyordu. Bana haber gönderiyordu. Bu nedenle psikolojik ilaçlar kullanıyorum. 2 ay önce hamile kaldığımı öğrenince ilaçları kestim. Hamile olduğumu öğrenen Gülsün Taşkın eşimden eve gelmemesini aksi takdirde elindeki bazı belgeleri babasına vereceğini söylemiş. Bu durumdan korkan eşim iki aydır eve gelmiyordu. Oğlumu gönderdim. Korktuğu için gelemediğini söylemiş" dedi.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski