Eşine 7 Kurşun Sıkan Cani

Boşanma aşamasında 'uzaklaştırma' cinayeti!

Eşine 7 Kurşun Sıkan Cani
Eşine 7 Kurşun Sıkan Cani
Kayseri'de, hakkında 'uzaklaştırma' kararı bulunan Levent A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşi Emine A.'ya (25) buluştukları alışveriş merkezinin terasında, tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Eşi Levent A. gözaltına alındı.
Kayseri'de dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bir alışveriş merkezinin teras katında bir kadın cinayeti daha yaşandı. Hakkında 'uzaklaştırma' kararı bulunan Levent A., boşanma aşamasında olduğu eşi Emine A. ile konuşmak üzere buluştu. Bir süre sonra çift arasında başlayan tartışma, karşılıklı hakaretlerle büyüdü. Bu sırada Levent A., belinden çıkardığı tabancayla eşi Emine A.'ya kurşun yağdırdı.
AMELİYATA ALINDI AMA KURTARILAMADI
DHA'da yer alan habere göre kanlar içinde yere düşen Emine A., gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirlenen ve hemen ameliyata alınan Emine A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski