Levent Üzümcü'ye Ölümüne Dayak

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü tekme tokat dayak yedi

Levent Üzümcü'ye Ölümüne Dayak
Levent Üzümcü'ye Ölümüne Dayak
Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, İstanbul Kadıköy'de bir konser çıkışında kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Üzümcü'nün, durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, İstanbul Kadıköy'de konser çıkışında kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Üzümcü'nün, durumunun iyi olduğu bildirildi.

YERDE VURMAYA DEVAM ETTİLER

Show TV'nin özel haberine göre, ünlü oyuncu Levent Üzümcü kız arkadaşıyla gittiği konserde laf atma yüzünden tartışan iki kişinin arasına girdi.

Tartışmanın büyümesiyle çalışanlar araya girdi ama Üzümcü'yü sakinleştirmek kolay olmadı. Olay daha da büyüdü. Görevli Levent Üzümcü'ye saldırdı, itip yere düşürdü.
Yere düştüğü halde görevliler Üzümcü'ye yerde vurmaya devam etti. Hastaneye kaldırılan Üzümcü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

LEVENT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

6 Temmuz 1972 İzmir doğumludur. İlkokulu Karşıyaka Aydoğdu İlkokulu'nda, liseyi İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nde okudu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu, Los Angeles Film Okulu Oyuncu Yönetmenliği eğitimi almıştır. 1996 yılından beri İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusudur. Atv'de yayınlanmış olan Avrupa Yakası adlı dizide Cem karakterini canlandırmıştır. Ada ve Batu Üzümcü'nün babası olan Levent Üzümcü, psikolojik danışman Ebru Tuay Üzümcü ile evlidir.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski