Uber'den Çılgın Teklif

Uber, Yeni Havalimanı'nı gözüne kestirdi

Uberden Çılgın Teklif, Uber, Uber Teklifi, Haberin merkezi net, Neyran Bahadırlı,Demirören Haber Ajansı, Yeni Havalimanı, UberXL
Uber'den Çılgın Teklif
Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Türkiye'de Uber uygulamasının 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildiğini vurguladı ve "Uber´'i İstanbul Yeni Havalimanı yolcularıyla da buluşturmayı arzu ediyoruz" dedi. Türkiye'de tüm mevcut UberXL sürücü ortaklarıyla birlikte e-Fatura sistemine geçildiğini belirten Bahadırlı, KDV'nin doğrudan Türk kurumlarına ödenmeye başladığını söyledi.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtlayan Bahadırlı, "Türkiye'de Uber uygulaması şu ana kadar 4 milyona yakın kullanıcı tarafından indirildi. Haziran 2014'ten beri Türkiye'de kullanılmaya başlanan Uber, şu anda İstanbul'da 2 bini taksi olmak üzere 8 binden  fazla aktif sürücü iş ortağı ile hizmet ediyor" dedi.

Bahadırlı, "Türkiye'de yeni projeler var mı, yeni havalimanı için bir planınız var mı?" sorusunu da şöyle yanıtladı:
"e-Fatura sistemine geçtik"
Uber, mobil uygulama aracılığıyla yolculuk yapmak isteyen kişiler ile ulaşım hizmeti veren sürücü iş ortaklarını bir araya getiren, şehir ulaşımını değiştiren bir teknoloji şirketi olarak yeni projeler ve inovatif çözümler geliştirmeye devam ediyor.Bu yoldaki adımlarından biri olarak, Türkiye'de tüm mevcut UberXL sürücü ortaklarıyla birlikte e-Fatura sistemine geçtik.

Böylece artık yolcular UberXL seyahatleri için, yolculuğu gerçekleştiren taşımacılık şirketi tarafından düzenlenen e-faturaya Uber profillerine girerek kolayca erişebiliyor. Aynı zamanda, iş ortakları da sağlanan hizmet bedeline ilişkin e-faturayı UBER'den alabiliyor.

Taksi yolculuklarının fişini, yolcular her zamanki gibi yolculuk sonunda taksi sürücüsünden alabilirler.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski