Trafik ışıklarında 2 genç kız 30 kurşunla infaz edildi!

Trafik ışıklarında 2 genç kız 30 kurşunla infaz edildi! Müge Anlı’da çarpıcı iddia! Ailesi o ismi işaret etti.



Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Pazar günü 04:00 sularında araçla kırmızı ışıkta bekleyen Emine Çöp ve Tuğçe Semiz 30 kurşunla katledildi. 2 kuzenin hayatını kaybettiği olayda çocukluk arkadaşları Alihan K. ağır şekilde yaralandı. Emine Çöp'ün yakınları, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konuştu. Çöp ailesi cinayet ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Pazar günü sabah saat 04:50 sularında Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı mahallesinde meydana gelen olayda, seyir halinde olan ve kırmızı ışık nedeniyle bekleyen 2 otomobile, bir başka araçtan inen 2 kar maskeli kişi tarafından ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu saldırıya uğrayan araçlardan birini kullanan Emine Çöp ile yanında bulunan kuzeni Tuğçe Semiz vuruldu.

Aynı saldırganlar, Emine Çöp'ün kullandığı aracın arkasından gelen çocukluk arkadaşları Alihan K'nın aracına da ateş açtı. Olayda yaralanan Alihan K, gaza yüklenerek olay yerinden uzaklaştı.

2 GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Bu esnada saldırıya uğradığı noktadan 500 metre uzaklıkta bir TIR'a çarparak durdu. Olayı gerçekleştiren kar maskeli 2 kişi araca binerek uzaklaşırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Semiz ve kuzeni Çöp'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayda ağır yaralanan Alihan K. ise yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

EVE DÖNERKEN SALDIRDILAR

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı. Olayla ilgili ilk bilgilere göre; Emine Çöp ve kuzeni Tuğçe Semiz, yanlarında bulunan Yağmur isimli bir diğer kuzeni ve çocukluk arkadaşları olan Alihan K. ile akşam saatlerinde çıkıp bir kafede oturdu. Daha sonra Emine Çöp'ün Yağmur'a direksiyon dersi verdiği ve sonrasında bir başka kafede oturup sohbet ettikten sonra, Yağmur'u eve bırakıp eve döndükleri esnada saldırının meydana geldiği öğrenildi.

KAFEDE OTURDULAR

Öte yandan olayla ilgili olarak ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' isimli programa konuşan çöp ailesi, 2 çocuk annesi olan kızları Emine Çöp'ün olay günü bir araç kiraladığı, 2 kuzeni ve bir arkadaşları ile buluşmak için akşam saat 20:30 sularında evden çıktığını söyledi.

Ayrıca, Emine Çöp'ün Yağmur'a direksiyon eğitimi vereceğini, akşam bir kafede oturup biraz dolaştıktan sonra Yağmur'u eve bıraktıklarını, eve döndükleri esnada saldırının gerçekleştiğini öğrendiklerini belirttiler.

"KATİLLERİ BULUNSUN"

Emine Çöp'ün ailesi, kendisinin kuzenlerini çok sevdiğini, Yağmur'un erkek arkadaşı ile problem yaşadığını ve ayrıldıklarını, bu ayrılık nedeniyle yağmurun erkek arkadaşının Emine Çöp'ü sorumlu tuttuğunu, hatta bu konu ile ilgili tehdit bile ettiğini ileri sürdü.




--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Kaynak: ahaber

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski