Bolu Dağı Tüneli'nde heyelan yaşandı

Bolu Dağı Tüneli'nde heyelan yaşandı



Karayolları Genel Müdürlüğünce, Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde, yaşanan heyelan sebebiyle güzergahın Ankara yönünde 3 şerit, İstanbul yönünde 1 şerit olmak üzere trafiğe kapatıldığı bildirildi. KGM, ekiplerin yolu açmak için çalışmalarına başladığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM), Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldiği belirtildi.

0 METRELİK ALAN TOPRAKLA KAPLANDI


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldiğini, Ankara yönü girişindeki 60 metrelik alanın toprakla kaplandığını kaydetti.

ANKARA YÖNÜNDE 3 ŞERİT KAPATILDI


Heyelandan Ankara yönünde 3 şeridin, İstanbul yönünde ise bir şeridin etkilendiği vurgulanan açıklamada, toprak kayması riskinin devam etmesi nedeniyle tedbir amaçlı trafiğin çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Açıklamada, "Trafik, İstanbul istikametinde Abant'tan, Ankara istikametinde ise Kaynaşlı'dan D100'e aktarılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Bolu Dağı tünellerinde yolu açmak için çalışmalarına başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı" denildi.

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski