İnternet Hız Testi Telkotürk İletişim

İnternet Hız Testi Nedir?

Aktif olan internetin hızını tespit etmek için kullanılan ölçme birimine internet hız testi denir. Speedtest olarak da isimlendirilen hız testini uygulamak, sahip olduğunuz internetin performansının size sunulan birim ve kalite ile aynı olup olmadığını ölçmek, bunun iyileştirilmesine yönelik bir aksiyon içinde bulunmak mümkündür.
İnternet Hız Testi - Telkotürk
İnternet Hız Testi - Telkotürk

Hız Testi Telkotürk

Ezber bozan iletişimin markası olan Telkotürk ile bulunduğunuz lokasyonun alt yapı durumunu sorgulayıp öğrenmek ve size sunulan internet hızının miktarını test ile ölçmek çok pratik. Bu bilgiler doğrultusunda da Telkotürk ayrıcalıklarına sahip olduğunuz için keyifli ve mutlu anlar biriktireceksiniz.
Hız Testi Telkotürk
Hız Testi Telkotürk

İnternet Hız Testi Nasıl Yapılır?

Telkotürk resmi web sayfasında sağ üst köşede bulunan “Hız Testi” sekmesine tıklayarak ilgili sayfada açılan, büyükçe yazılmış olan “Go” kelimesine tıkladığınızda sahip olduğunuz internet hızının birim değerindeki karşılığını öğrenebilirsiniz. Günün 24 saati çevrimiçi veya telefonla yardıma hazır olan teknisyenlerden de destek alarak sahip olduğunuz internetin niceliğini değerlendirebilirsiniz. Değerlendirme sonrasında upload (yükleme), download (indirme) miktarını görerek, ping (gönderilen ve alınan veri arasında geçen süre) sayısına ve jitter (sinyal dalgalarındaki bozulma) miktarına erişebilirsiniz.
İnternet Hız Testi Nasıl Yapılır? - Telkotürk
İnternet Hız Testi Nasıl Yapılır? - Telkotürk

İnternet Hız Testi Kaç Olmalıdır?

Hız testinin ölçütlendirilmesinde sahip olduğunuz paket büyük önem arz etmektedir çünkü sahip olunan paketin internet dağıtıcısı tarafından size ne ölçüde başarılı bir şekilde ulaştırıldığı sergilenmektedir. Yani sahip olduğunuz internet paketi 100 mbps ise ve siz bunun tamamını ya da tamamına yakınını efektif olarak kullanabiliyorsanız internet hız testi ile başarılı bir sonuca ulaşmışsınız demektir. İnternet satın alırken size vaad edilen miktar 200 mbps ise ve siz bunun 200 mbps şeklinde kullanıyor iseniz yüksek bir internet hızına sahipsiniz demektir. Telkotürk olarak değerli müşterilerimize en hızlı, güvenli ve ekonomik internet hızlarını sağlamaktayız.
İnternet Hız Testi Kaç Olmalıdır? - Telkotürk
İnternet Hız Testi Kaç Olmalıdır? - Telkotürk

Telkotürk İletişim

Telkotürk olarak her türlü soruya cevap vermek ve memnuniyetinizi arttırmak için bize şu kanallardan ulaşabilirsiniz:
Adres:
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15
Ümraniye/İSTANBUL
Telefon: 0216 295 0 295

------------------
Haber (Net Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski