Erzurum`da provokasyon

Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitinginde taşlı saldırı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim mesaisine Erzurum'da devam etti ancak konuşması sırasında miting alanındaki bir grup seçim otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Yaşanan gerginlik üzerine miting yarıda kesildi. Taşlı saldırı sonucu mitinge katılanlardan yaralananlar oldu.

Seçim - 2023
Seçim - 2023
Erzurum Valisi, 17 kişinin hastanelere başvurduğunu açıkladı. İmamoğlu olaylara ilişkin, "Bu işin Erzurum'la uzaktan yakından ilgisi yok" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise İmamoğlu'nu hedef aldı, "Provokasyonu oluşturan kendisi" diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan da "Bu kabul edilebilir şey değil. Bunu bütün Erzurumlulara yüklemek de hoş değil" açıklaması geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Erzurum'da düzenlenen miting bir grubun taşlı saldırısı nedeniyle yarıda kaldı.

İmamoğlu, Erzurum'da Havuşbaşı Kent Meydanı'nda halka hitap edecekti.

Ancak CHP'liler de alanı süslemek için meydana gittiğinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı halk otobüslerinin tanıtım için alana getirildiğini gördü. Partililerin tepkisi sonrası mitinge 1 saat kala otobüsler alandan çekildi.

kaynak: ntv



Erzurum'da Imamoglu Mitinginde Olay
Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun mitinginde olaylar çikti.


Havuzbasi Kent Meydani’nda halk bulusmasina katilan Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu meydanin arka tarafinda toplanan grubun tasli saldirisina ugradi. Otobüs üzerinden vatandaslara bir süre hitap eden Imamoglu, konusmasini yarida keserek asagi indi. Bu sirada polis saldirgan gruba müdahale etti.

MHP Il Baskani Adem Yudagül, toplanan kalabaliga hitap ederek tepkinin sandikta olacagini söyledi.

------------------
Haber (Net Haber) | Google SEO (akblog.net)

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski