Reklam Üst

Telkotürk İnternet Arıza

İnternet Arıza İçin Nereyi Aramalıyım?

İnternetinizle ilgili herhangi bir arıza yaşamanız durumunda elbette Telkotürk internet arıza ekibini aramalısınız. Harika bir ekip ile profesyonel hizmet sunan, son derece modern ekipmanlarla anında arızaları gideren ve arızaların tekrar etmemesi için gerekli tüm önlemleri alan Telkotürk ile iletişime geçmelisiniz.
Telkotürk İnternet Arıza
Telkotürk İnternet Arıza
Türkiye`nin en büyük internet servis sağlayıcılarından biri olan ve ülkenin her noktasına internet hizmeti sunan firmanın müşteri sayısı 70 bine yaklaşmış durumdadır. Bu kadar büyük bir firmadan internet hizmetini almak istemez misiniz? İnternet abonesi olmak yetmiyor, abone olduktan sonra oluşacak arızalara hızlı müdahale etmek de bir o kadar önemlidir. Dolayısıyla internet hizmeti alacağınız firmaları detaylı araştırdıktan sonra abone olmanızı tavsiye ederiz. Telkotürk internet hizmeti sağlayan firmalar arasında güven duyulan internet servis sağlayıcılarından biridir.
İnternet Arıza İçin Nereyi Aramalıyım? - Telkotürk
İnternet Arıza İçin Nereyi Aramalıyım? - Telkotürk

Telkotürk İnternet Arıza Numarası

24 saat müşterilerine hizmet verme gayretinde olan Telkotürk arıza numarası 0 850 330 30 40. Eğer bir problem yaşarsanız istediğiniz zamanda istediğiniz saatte arayabilirsiniz. Haftanın 7 günü çalışan ekiplerimiz size arıza giderme ile ilgili yardımcı olacaklardır. Çünkü Telkotürk hiçbir kullanıcısının bir saniye bile internetsiz kalmasına rıza göstermez.
Telkotürk İnternet Arıza Numarası
Telkotürk İnternet Arıza Numarası
Kuruluş amaçlarına göre hareket eden, misyonu gereği sınırsız hizmet sağlayan ve müşteri dostu internet sağlayan Telkotürk, yakın gelecekte milyonlarca kullanıcıya kaliteli, kesintisiz internet hizmetini sağlamayı planlamaktadır.

Telkotürk İnternet Müşteri Hizmetleri

Kurumsal bir firmanın temelini oluşturan yapıdır aslında müşteri hizmetleri. Müşteri hizmetleri 7/24 esasına göre çalışıyorsa, abonelerinin sorunlarını en hızlı şekilde çözüyorsa o firmanın kaliteli hizmet ürettiğini gösterir. Telkotürk bu yola çıkarken bu temel yapıyı çok sağlam bir zeminde inşa etmiştir.
Telkotürk İnternet Müşteri Hizmetleri
Telkotürk İnternet Müşteri Hizmetleri
Müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren, düzenli olarak müşterilerinin nabzını tutan ve aldığı geri dönüşlere göre tedbirlerini alan firma, müşterilerin büyük beğenisini kazanmış durumdadır. İşte Telkotürk müşteri hizmetleri iletişim numaraları: 
0 800 216 00 07   ( Ücretsiz Abone Etkileşim Merkezi )
0 850 330 30 33   ( Bireysel Abone Etkileşim Merkezi )
0 850 330 30 40  ( Kurumsal Abone Etkileşim Merkezi )
Sadece telefonla ulaşmak yetmez diyen Telkotürk bir de mail adreslerini paylaşmıştır.
Genel E-posta: telkoturk@telkoturk.net
( Bireysel Abone Etkileşim Merkezi )
abonemmutlu@telkoturk.net
( Kurumsal Abone Etkileşim Merkezi )
kurumsaldestek@telkoturk.net
internet arıza çözümleri için bütün kanalları açık bırakan ve uzman ekibiyle daima hazır olan Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz.

Telkotürk İnternet Arıza Kaydı

Bu sorunun cevabını daha önce paylaştığımız makalelerde vermiştik. Ama yine de bize ulaşamayan veya haberi olmayan abonelerimiz için bir kez daha paylaşmakta fayda görüyoruz. Telkotürk abonesi iseniz veya değilseniz hiç fark etmeden internet arıza kaydını oluşturabilirsiniz.
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı
Telefon ile müşteri hizmetlerini arayabilir ya da web sitemizdeki ilgili sayfadan kaydınızı oluşturabilirsiniz. Lütfen internet arıza kaydını oluştururken bütün adımları eksiksiz ve doğru olarak sırasıyla doldurunuz. Zira eksik bilgi ile oluşturulan arıza kayıtlarına müdahale etmek zorlaşır. Adres bilgisinin yanlış girilmesi, teknik ekibin iletişime geçmekte zorluk yaşaması gibi nedenlerden dolayı birçok kullanıcı problem yaşanmaktadır.
Telkotürk prosedüre göre hareket eden kurumsal bir internet servis sağlayıcısı firmadır. Dolayısıyla prosedürde eksik olması durumunda arızanın giderilmesi zaman alabilir.

İnternet Arıza Kaynakları Nelerdir?

Neden internetinizde sorun yaşıyorsunuz? Abonelik işlemleriniz tam olmasına rağmen neden internetinizde donma olabiliyor veya istediğiniz hızda çalışmıyor? Bu gibi soruları çoğaltabiliriz. Telkotürk uzmanlarının bazı uyarılarını sizinle paylaşmak istiyoruz. Bu uyarıları dikkate alıp işlemleriniz yaptığınızda hiçbir sorun yaşamazsınız. Çok basit sorunları kendiniz de çözebilirsiniz. Teknik ekibi bekleyerek zaman kaybetmenize gerek yoktur. Öncellikle fiziksel bağlantı sorunları olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Modeminizin önünü kapatan veya modeminizi bağladığınız kablodan kaynaklı problemler olabilir. 
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı
Telkotürk İnternet Arıza Kaydı
Basit nedenler gibi gelebilir ama birçok internet arızası sanılıp hemen teknik ekibimizle iletişime geçen müşterilerimiz oluyor. Sorunun kaynağını bulup kendilerinin çözmesini sağladığımızda kısa süreli şaşkınlık yaşıyorlar. İnternet bağlantısını kurduğunuzda teknik ekibimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İnternet Sorunları Nasıl Çözülür?

Bu işin en kolay tarafıdır aslında. Karmaşık gibi gelen birçok internet arıza problemlerinin çözümü oldukça basittir.
İnternet Sorunları Nasıl Çözülür? - Telkotürk
İnternet Sorunları Nasıl Çözülür? - Telkotürk
Kurulumun tam yapılması, fiber optik kabloların kesintisiz veri sağlaması ve internetinizi bağladığınız ortamın fiziksel koşullarının yeterli olması problemleri kendiliğinden çözer. Peki bu kadar teknik detayı kullanıcılar ya da aboneler bilmeyebilir. Ama kurulum yapan ekibimiz zaten bunlarla ilgili detaylı bilgi verdikten sonra kullanma kılavuzunu da size teslim edecektir. Telkotürk müşterilerinin hiçbir şartta mağduriyet yaşamasını istemediği için bütün detayları müşterileriyle paylaşır.

Telkotürk İnternet Arıza İletişim

İnternet arıza ile ilgili bir problem yaşamanız durumunda Telkotürk ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.
Telefon
0850 330 30 33
Adres:
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL


------------------
Haber (Net Haber) | Google SEO (akblog.net)

1 Yorumlar

  1. İnternet arızasını anında çözen Telkotürk ekibine çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Konu Üst Reklam

Konu Alt Reklam